Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen


Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen - Sahabat blogger yang setia, setelah kemarin saya mengetahui jika sudah ada Kaspersky Internet Security 2013, sekarang saya mengetahui jika Bitdefender tidak mau kalah! Yah, daripada kelamaan keburu banyak yang posting saya akan posting duluan tentang Bitdefender Internet Security 2013. Let's Cekidot.......

Bitdefender Internet Security 2013

Sobat tentu sudah tidak asingkan dengan antivirus handal satu ini, ya sepertinya Bitdefender mau nyolong start dari product antivirus lainnya dengan mengeluarkan versi 2013 nya lebih awal, nah bagi sobat para pengguna bitdefender sebagai antivirus andalannya silakan dijajal versi 2013 nya, oh iya saya belum coba loader dan softwarenya karena masih setia sama avira, jadi buat sobat yang sudah mencobanya bisa review disini.
Bitdefender Internet Security 2013

Link Download :

  1. Download Bitdefender Internet Security 2013 32 Bit 
  2. Download Bitdefender Internet Security 2013 64 Bit 
  3. Download Loader,keygen and serials for Bitdefender Internet Security 2013  
Minimum System Requirements :
  • Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit) , Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
  • CPU: 800MHz processor
  • Memory RAM : 1 GB
  • Available free hard disk space: 1.8 GB free space (at least 800 MB on the system drive)
Recomended System Requirements :
  • Operating system: Microsoft Windows XP SP3 (32 bit), Vista (SP2), Microsoft Windows 7 (SP1), Microsoft Windows 8
  • CPU: Intel CORE Duo (1.66 GHz) or equivalent processor
  • Memory RAM : 2 GB
  • Available free hard disk space: 2.8 GB free space (at least 800 MB on system drive)
Features : 
  1. Bitdefender Safepay™ - Keeps hackers at bay by automatically opening all your online banking pages in a separate, secure browser.
  2. MyBitdefender dashboard - See all the status and licensing information about your software and services in your own, MyBitdefender dashboard. Now accessible from anywhere, anytime, from any Internet-connected device.
  3. Security Widget - Enables you to keep track of all of your security related tasks, plus lets you quickly and easily drag-and-drop files for quick scanning for viruses—right from your desktop!
  4. Parental Control - Blocks inappropriate content, restricts Web access between certain hours, and helps you remotely monitor your children's online activity – even on Facebook!
  5. USB Immunizer - Immunizes any Flash Drive from viruses, when they are connected to your computer, so that you never worry again about USBs infecting you or your friends.
  6. Active Virus Control - A proactive, dynamic detection technology which monitors processes’ behavior in real-time, as they are running, and tags suspicious activities.
  7. Rescue Mode - If e-threats, such as rootkits, cannot be removed from within the Windows operating system, the computer is re-booted in Rescue mode—a trusted environment which is then used for cleanup and restoration.
  8. Vulnerability Scanner - Checks for missing or outdated security software, missing Windows security patches, as well as potentially unsafe system settings.
  9. Antispam - Stops unwanted e-mail from reaching your Inbox.
  10. Two-way Firewall - Continuously monitors your Internet connections and prevents unauthorized access, even over a Wi-Fi network.
  11. Absolute Silence - Save time and avoid all hassles - the Autopilot makes the security-related decisions for you!
  12. Bitdefender Autopilot™ - Bitdefender Autopilot™ provides a hassle-free experience by making optimal security-related decisions without input from you. This means no pop-ups, no alerts, nothing to configure.
  13. Safe Social Networking - You trust your online friends. But do you trust their computers? Protect yourself, and your friends, from e-threats that attempt to exploit the trust you’ve built with them.
  14. Social Network Protection - Bitdefender filters/blocks social-networking specific e-threats by scanning the links you receive from your Facebook and Twitter friends, monitors your privacy settings, and much more!
  15. Search Advisor - The Link Filter relies on intelligence provided by Bitdefender Cloud services to flag malware and phishing attempts in search engine results.
  16. Total PrivacyThreats to your privacy keep diversifying. Your e-mail, your messaging, your entire Web presence and activities can be targeted. Bitdefender addresses them all, protecting your data with a range of specialized modules and functions.
  17. Personal Data Filter - Prevents critical data (such as anything even resembling your social security number) from ever leaving your computer.
  18. Antiphising - Analyzes and blocks websites that support various scams or credit card phishing attempts.
  19. Full SpeedBitdefender 2013 takes “scheduled scanning” to a whole new level, as the scanning only takes place when your system is idle.
  20. Scan Dispatcher - The Scan Dispatcher finds and uses time-slices when system resource usage falls below a certain threshold to perform recurring scans of your entire system. This way Bitdefender does not interfere with user-initiated actions and does impact system responsiveness.

Sekian kurang lebihnya mohon maaf, jika anda berkenan tolong follow blog ini, anda juga bisa request Software dan Tutorial ke saya dengan cara like dan comment di FP blog ini. Baca juga artikel tentang BitDefender Antivirus Plus 2013BitDefender Internet Security 2013Cara Mendapat Backlink Dari Blog Dofollow.

Anda sedang membaca Artikel tentang Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen dan anda bisa menemukan Artikel Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen ini dengan URL http://blogmashanif.blogspot.com/2012/09/bitdefender-internet-security-2013-full.html. Diharapkan agar tidak melakukan copy paste terhadap Artikel Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen ini, untuk pengutipan harus meletakkan link Bitdefender Internet Security 2013 Full + Crack / Keygen sebagai sumbernya.

Enter your email address:

readers

7 komentar:

  1. Bagus gan bisa saya coba.
    Kunjungi balik yaa jangan lupa tinggalkan komentar dan follow nya di http://blog.teliti.net/

    BalasHapus
  2. makasih yach gan_____

    tolong follow yach gan___

    blackandwhitecomunity.blogspot.com

    salam bloger

    BalasHapus
  3. oiya mas, mau tanya ..
    bedanya yang 32bit sama 64bit apa ?

    bitdefender sama kaspersky bagusan mana ?

    BalasHapus
  4. @Ramadhana KurniaKalo 32 dan 64bit jelas beda lah sob, itu nggak waton milih tergantung OSnya.
    Kalo menurut saya seperinya lebih bagus kaspersky walaupun tuh antivirus sama-sama berat semua

    BalasHapus
  5. gan tuliskan donk di komentnya license key nya bitdefender internet security 2013

    BalasHapus
  6. Link loadernya broken Mas. Tapi,makasih sudah mengshare BIS 2013. Antivirus jagoan saya nih. :D

    BalasHapus

Berkomentarlah dengan sopan dan bijak. Dilarang berkomentar dengan menyertakan link hidup atau unsur yang berbau spam. Jika ingin minta followback silahkan dan jangan sungkan, karena saya juga senang jika teman saya bertambah.